BONUSURI SI CONCURSURI


La noi, bonusurile nu sunt fictive ci chiar exista, spre deosebire de alte studiouri care te mint! Live Studio se mandreste cu faptul ca rasplateste pe deplin eforturile tale, ca model.

Venim in permanenta in sprijinul tau si iti oferim numeroase bonusuri. In felul acesta vei cunoaste o satisfactie profesionala si un mediu de lucru motivant!

BONUS FIDELITATE. Chiar incepand cu primul tau an de munca vei primi un bonus-cadou din partea noastra, iar odata ce perioada in care ne vei fi aproape creste, bonusul respectiv va fi pe masura fidelitatii tale!

BONUS TURE LUCRATE. Live Studio pretuieste timpul tau, astfel ca pentru toate turele lucrate suplimentar vei fi rasplatita ca o regina. In felul acesta vom aprecia pe deplin fiecare efort al tau!

BONUS RECOMANDARE. Daca ne vei prezenta una dintre prietenele tale, dornica sa colaboreze cu Live Studio, atunci iti vom recompensa intentia ta de a oferi un plus de valoare echipei si vei primi un bonus de 300$. Este minunat, nu-i asa? E o metoda foarte usoara de a-ti rotunji veniturile, asa ca, ce mai astepti?

BONUS MODELUL LUNII. Consideram competitia ca fiind un factor foarte motivant si care propulseaza intreaga echipa sa evolueze. Lunar, alegem modelul care are cele mai bune rezultate si care a surprins prin originalitate, respectiv evolutie. Daca vei fi modelul lunii te vei bucura de un bonus de 250$!

castiguri reale videochat banner
colaborare 3 ani Live Studio
colaborare 2 ani Live Studio
colaborare 1 an Live Studio
colaborare 6 luni Live Studio
colaborare 3 luni Live Studio
colaborare 1 luna Live Studio
Daca iti vei dori sa colaborezi cu Live Studio pe o perioada de 3 ani, atunci iti vom aprecia daruirea si te vom recompensa cu un super bonus de 300$, ce va fi sub forma de bani cash!

De asemenea, vom fi mandri sa-ti uram un bun venit cumsecade si sa te intampinam cu un bonus in valoare de 14000$, reprezentand accesorii videochat, reclama si promovare, astfel incat sa ai o vizibilitate ridicata. In felul acesta, draga mea, vei cunoaste succesul cat mai repede!

Daca iti vei dori sa colaborezi cu Live Studio pe o perioada de 2 ani, atunci iti vom aprecia daruirea si te vom recompensa cu un super bonus de 300$, ce va fi sub forma de bani cash!

De asemenea, vom fi mandri sa-ti uram un bun venit cumsecade si sa te intampinam cu un bonus in valoare de 10000$, reprezentand accesorii videochat, reclama si promovare, astfel incat sa ai o vizibilitate ridicata. In felul acesta, draga mea, vei cunoaste succesul cat mai repede!
Daca iti vei dori sa colaborezi cu Live Studio pe o perioada de 1 an, atunci iti vom aprecia daruirea si te vom recompensa cu un super bonus de 300$, ce va fi sub forma de bani cash!

De asemenea, vom fi mandri sa-ti uram un bun venit cumsecade si sa te intampinam cu un bonus in valoare de 5000$, reprezentand accesorii videochat, reclama si promovare, astfel incat sa ai o vizibilitate ridicata. In felul acesta, draga mea, vei cunoaste succesul cat mai repede!


Daca iti vei dori sa colaborezi cu Live Studio pe o perioada de 6 luni, atunci iti vom aprecia daruirea si te vom recompensa cu un super bonus de 300$, ce va fi sub forma de bani cash!

De asemenea, vom fi mandri sa-ti uram un bun venit cumsecade si sa te intampinam cu un bonus in valoare de 2120$, reprezentand accesorii videochat, reclama si promovare, astfel incat sa ai o vizibilitate ridicata. In felul acesta, draga mea, vei cunoaste succesul cat mai repede!


Daca iti vei dori sa colaborezi cu Live Studio pe o perioada de 3 luni, atunci iti vom aprecia daruirea si te vom recompensa cu un super bonus de 300$, ce va fi sub forma de bani cash!

De asemenea, vom fi mandri sa-ti uram un bun venit cumsecade si sa te intampinam cu un bonus in valoare de 1060$, reprezentand accesorii videochat, reclama si promovare, astfel incat sa ai o vizibilitate ridicata. In felul acesta, draga mea, vei cunoaste succesul cat mai repede!


Daca iti vei dori sa colaborezi cu Live Studio pe o perioada de 1 luna, atunci iti vom aprecia daruirea si iti promitem ca vom face tot ceea ce ne sta in putere pentru a iti arata performanta, alaturi de Live Studio!

De asemenea, vom fi mandri sa-ti uram un bun venit cumsecade si sa te intampinam cu un bonus in valoare de 400$, reprezentand accesorii videochat, reclama si promovare, astfel incat sa ai o vizibilitate ridicata. In felul acesta, draga mea, vei cunoaste succesul cat mai repede!

RETINE CA ASPECTUL FIZIC NU ESTE NICI PE DEPARTE ATAT DE IMPORTANT PE CAT ESTE ISTETIMEA SI ABILITATEA CONVERSATIONALA.