Cum devii model Live Studio

Pasul catre lumea videochatului este unul foarte accesibil pentru tinerele care isi doresc cu adevarat sa exceleze in acest domeniu. Daca esti o fire sociabila si ai o personalitate placuta, atunci o cariera in videochat poate fi cea mai buna decizie pe care o poti lua.

Ne dorim mereu sa avem alaturi persoane care pot aduce un plus de valoare intregii echipe si cu ajutorul carora sa crestem impreuna.


Iti doresti sa te pui in valoare si sa asterni bazele unei cariere de succes? Live Studio iti ofera aceasta oportunitate.


cum-devii-model-live-studio-bucuresti

Pentru a deveni un model Live Studio noi consideram ca nu este nevoie sa impresionezi prin frumusete. Este adevarat ca acest lucru poate insemna un avantaj, insa cel mai important este sa iti doresti sa evoluezi pe plan profesional, sa ai o mentalitate deschisa si sa iubesti sa interactionezi cu oamenii.

Consideri ca nu te poti descurca pentru ca nu ai experienta? Credem cu tarie ca suntem capabili sa iti punem in valoare calitatile si sa te invatam tot ce trebuie sa stii, chiar daca nu ai mai lucrat intr-un studio videochat. De fapt, mai toate modelele noastre de succes au invatat de la zero si s-au dezvoltat alaturi de Live Studio.


Tot ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu noi.

Ne poti contacta telefonic, prin e-mail sau printr-un simplu mesaj in social media. Vom fi onorati sa-ti raspundem, iar una dintre colegele noastre te va intampina cu multa caldura si te va programa pentru o vizita in studioul nostru. Suntem mereu dornici sa iti oferim aceasta oportunitate si te primim cu bratele deschise.

O vizita in cadrul studioului nostru va fi un bun prilej pentru a ne cunoaste mai bine, de a vedea conditiile pe care le daruim fiecarui model, avantajele si beneficiile oferite ca si studio de videochat, apoi sa decidem daca vom colabora sau nu.

Fii fara griji, in cadrul acestei vizite vom sta la o cafea, vom povesti, vei putea discuta cu celelalte colege si vei fi libera sa alegi daca iti doresti sa te alaturi echipei noastre sau nu. Oricum ar fi, suntem convinsi ca te vei simti excelent!

 

Studioul nostru

imagini-din-studioul-de-videochat-din-bucuresti-live-studio-1Vezi unde vei lucra!
Sedinta Foto

live-studio-bucuresti-sedinta-foto-profesionala-model-de-videochat-fericita

Inca un detaliu pe care trebuie sa-l stii este ca accesul in cadrul Live Studio se face doar pe baza unui act de identitate (carte de identitate, permis sau pasaport), fiindca ne dorim sa respectam regulamentul intern si sa fim siguri ca ai peste 18 ani.

In cazul in care decidem ca esti persoana potrivita, iar tu vei simti ca iti doresti sa faci parte din familia noastra, atunci vom strange mana si in cel mai scurt timp ne vom ocupa de actele tale, de imaginea ta, vei participa la un training, iar pana vei incepe sa castigi primii bani va dura foarte putin!

De acum vei fi prioritatea noastra si te vom ajuta in drumul tau spre succes.
Va avea loc prima ta sedinta foto in cadrul studioului videochat Live Studio. Clipa din care poti sa fii degajata si bucuroasa pentru ca in curand vei incepe sa castigi un salariu bun!

Nu te teme, nu iti trebuie cine stie ce tinute speciale. Sedinta foto nu implica nuditate sau orice altceva ce ar putea sa nu fie pe placul tau. Tot ceea ce ai nevoie la aceasta sedinta foto se gaseste deja in sifonierul tau. Noi te asteptam ca, impreuna cu fotografa noastra, sa iti punem in evidenta calitatile!

Noi, echipa Live Studio, vom avea grija ca tu sa faci bani si sa nu iti lipseasca nimic din ceea ce este necesar pentru a putea sa faci performanta absoluta in videochat. Daca ai nevoie de indrumari intr-o limba straina noi te putem ajuta, asa ca, sa nu iti fie teama! Noi suntem aici pentru ca totul sa decurga perfect.

Alatura-te echipei
Live Studio


Lasa-ne un mesaj


Formular de contact