Interviu online Videochat

Iti surade ideea de a colabora cu unul dintre cele mai performante studiouri de videochat? Noi, cei din echipa Live Studio, ne-am gandit sa iti oferim aceasta posibilitate si, pentru ca totul sa fie cat se poate de simplu, esti doar la un click distanta de un interviu.

Noua ne place sa asemanam acest interviu mai degraba cu o discutie libera, ca intre prietene, in care vei putea sa ne cunosti mai bine, sa intelegi beneficiile pe care Live Studio ti le ofera, iar in acelasi timp sa te cunoastem si noi pe tine.

Pentru a veni in intampinarea tuturor celor care doresc o colaborare cu Live Studio am creat doua posibilitati de interviuri, si anume:

Consideri ca inca nu esti pregatita sa ajungi in studioul nostru sau nu esti din Bucuresti? Afla ca acest lucru nu este nici o problema. Putem programa un interviu prin Skype si vei putea discuta cu una dintre colegele noastre de la Resurse Umane, care te va intampina cu mare drag.

Interviu online pe Skype

Interviu online pe Skype

click pe butonul Call sau sa programati un interviu pe Skype.

CALL SKYPE

De asemenea, pentru a face totul cat mai usor, iti oferim oportunitatea de a lua legatura cu noi printr-un simplu mesaj pe Facebook. Iti vom raspunde cu placere la orice intrebare si asa ne vom putea cunoaste mai bine. Ce poate fi mai simplu? Esti la un singur click distanta de jobul visat.

Interviu online pe Facebook

Interviu online pe Facebook

Trimite-ne un mesaj pe pagina noastra de Facebook - LiveStudio.ro

Facebook Live Studio

Vrei o viata mai buna?
Vrei independenta financiara?
Vrei un job mai bun?
Vrei o masina noua?
Vrei o casa a ta?
Daca raspunsul la aceste intrebari este Afirmativ, atunci job-ul de model de videochat este perfect pentru tine!

Trimite-ne SMS!

Daca doresti sa programezi o vizita 🚗 la studioul nostru te rugam sa ne scrii cateva date despre tine data, si ora la care te putem astepta.

PS. 😋 Programul colegei noastre este de luni pana vineri de la ora 08:00 pana la 19:00

Te asteptam!😍