Intrebari frecvente

 • ESTE VIDEOCHATUL NON-ADULT PREMIUM POTRIVIT PENTRU UN MODEL INCEPATOR?
 • Sectiunea non-adult Premium

Sectiunea non-adult Premium este varianta de videochat care poate lansa un model videochat fara experienta catre un viitor model de succes.

Profilul modelului videochat non-adult este profilul tinerei studente, de 22-25 ani, ce are cunostinte avansate in limba engleza, abilitati conversationale deosebite, un aspect fizic placut, mereu vesela si ingrijita.

Castigurile in sectiunea non-adult Premium sunt asemanatoare cu categoria non-adult Freemium, dar vestea buna este ca nu exista limita. Desi majoritatea modelelor prefera videochatul non-adult Freemium din prisma castigurilor de moment mai mari, videochatul non-adult Premium este la fel de cautat, iar castigurile sunt mult mai constante.

Sectiunea non-adult Premium constituie o scoala a videochatului, in care modelul invata regulile de baza ale acestui domeniu.

 • VIDEOCHATUL NON-ADULT FREEMIUM REPREZINTA UN TIP DE CHAT SMART DAR SI MAI PROFITABIL?
 • Sectiunea non-adult Freemium

Sectiunea non-adult Freemium atinge un nivel mai mare de implicare comparativ cu sectiunea non-adult Premium, dar este esential ca sa fii implicata si interactiva.

Videochatul non-adult Freemium este bazat in principal pe imagine, senzualitate, feminitate si mai ales seriozitate. Abilitatile tale conversationale, in cazul in care le ai, isi vor gasi un loc bine meritat in acest job.

Imaginea este un punct foarte important in dezvoltarea ta ca si model de succes. Ca si in viata de zi cu zi, imaginea este cartea ta de vizita, tocmai din aceasta cauza trebuie sa acorzi o foarte mare importanta aspectului tau in camera de chat (tinuta, machiajul, coafura).

Nu iti face mari probleme daca nu ai prea cochetat cu moda. Noi te vom indruma catre un look care sa te reprezinte cel mai bine.

La fel ca si in sectiunea non-adult Premium, cele mai mari incasari le vei genera din conversatie. Daca esti o enciclopedie umblatoare sau nu iti tace gura nici o secunda, esti perfecta pentru acest job. Imagineaza-ti ca cei care vor vizita camera ta de chat sunt persoane care s-au plictisit de rutina zilnica, care cauta o persoana draguta, distractiva si amabila, cu care sa schimbe o vorba.

Senzualitatea si feminitatea trebuie sa reprezinte imaginea ta si sa te puna in valoare ca model videochat. Vei fi asemanatoare unei actrite, care isi joaca piesa de teatru.

Seriozitatea trebuie sa fie nelipsita din atitudinea unui model videochat de succes. Tot aceasta iti va spori vizibil castigurile si te va transforma intr-un model videochat cu performante financiare maxime.

Acestea sunt ingredientele catre reusita in cariera de model videochat, cat si ascensiunea catre castigurile de top din acest domeniu.

 • CAT DE MULTI BANI POT CASTIGA CA SI MODEL VIDEOCHAT INTR-UN STUDIO PROFESIONIST?
 • Limita este impusa de tine.

In videochat, cu cat lucrezi mai mult cu atat castigi mai mult.
Cu cat dai mai multa importanta jobului cu atat rasplata ta financiara va fi mai mare. Un model incepator genereaza in jurul a 1.000 $ lunar, un model mediu in jurul a 4.000 $ lunar, iar un model avansat, cu experienta, peste 10.000 $ lunar.
De asemenea, performantele oricarui model pot creste brusc din primele zile de munca, dar la fel pot scadea, totul este in functie de seriozitatea cu care trateaza acest job.

 • SUNT POTRIVITA PENTRU A FI MODEL VIDEOCHAT? CE CALITATI TREBUIE SA INDEPLINESC?
 • Orice persoana de sex feminin intre 18 si 35 de ani

Daca ai cunostinte de baza ale unei limbi straine si varsta minima de 18 ani, poti deveni model videochat. Bineinteles, te va ajuta mult un aspect fizic placut, iar cu cat vei putea lucra mai multe ore cu atat performantele tale financiare vor creste considerabil.

In situatia in care vii la studio si astepti doar sa se termine programul ca sa pleci acasa, atunci castigurile tale vor fi minime. Se poate sa ti se para ciudat dar, cu cat esti o fire mai sociabila, cu cat ai mai multi prieteni pe Facebook, Twitter, cu atat vei avea un succes mai mare in acest domeniu.
Esti o persoana careia ii place sa fie mereu aranjata? Atunci probabil stii cat de mult conteaza imaginea in fata celorlalti. Cam aceeasi situatie este si in videochat, iar acest aspect face diferenta intre un model simplu si un model excelent.

 • CUM SA ALEG STUDIOUL IN CARE VOI LUCRA? CARE SUNT CRITERIILE PE CARE SA LE URMARESC?
 • Cum oferta pe piata este destul de vasta, ar fi bine sa tii cont de cateva aspecte care vor fi in avantajul tau in momentul in care cauti un studio de videochat. Multe, actuale si viitoare modele, cauta un studio langa casa sau in cartierul lor, dar nu se gandesc ca de fapt s-ar putea intalni acolo cu vecine de ale lor sau alte persoane care locuiesc in zona. In afara de asta, sunt cateva aspecte care delimiteaza studiourile intre ele. Verifica daca studioul in care ai fost corespunde unui criteriilor unui studio profesional. LiveStudio este recunoscut pentru profesionalismul care exista, seriozitatea de care da dovada mereu si conditiile pe care le ofera modelelor.

Chestionar


1. Camerele de lucru sunt individuale?
A – Da        B – Nu
2. Este disponibil personal tehnic in studio?
A – Da        B – Nu
3. Este disponibil trainer personal in studio?
A – Da        B – Nu
4. Este disponibile personal pentru curatenie in studio?
A – Da        B – Nu
5. Studioul dispune de conexiune internet dedicata?
A – Da        B – Nu
6. Studioul dispunde de camere video HD?
A – Da        B – Nu

7. Studioul functioneaza legal?
A – Da        B – Nu
8. Este amenajat un spatiu de relaxare/pauza?
A – Da        B – Nu
9. Este amenajat un vestiar pentru modele?
A – Da        B – Nu
10.Exista un regulament de ordine interioara?
A – Da        B – Nu
11.Studioul iti cere documentele necesare angajarii din prima zi de munca?
A – Da        B – Nu

Daca in urma raspunsurilor la aceste intrebari acumulezi 11 raspunsuri de A atunci cu siguranta vei lucra intr-un studio profesional. Daca ai acumulat cel putin 3 raspunsuri de B atunci ar fi cazul sa treci la urmatoarea oferta.


 • CARE ESTE VARSTA MAXIMA ACCEPTATA IN VIDEOCHAT?
 • Live Studio accepta sa lucreze cu modele care au varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani.

In general, majoritatea studiourilor videochat au o limita de varsta care este cuprinsa intre 18 si 35 de ani.
Orice persoana care lucreaza intr-un studio videochat si are sub varsta limita de 18 ani, lucreaza ilegal si ar trebui sa va feriti de orice studio care ar accepta o astfel de colaborare.
De asemenea, nici cuplurile nu sunt acceptate in mod legal in studiouri, acestea intrand in incidenta cu legile penale referitoare la practicarea prostitutiei. Ar trebui sa te feresti de orice studio care accepta astfel de asocieri, imorale din punctul nostru de vedere.

 • ESTE VIDEOCHATUL UN JOB PRACTICAT LEGAL?
 • Videochatul este legal!

Fie ca este prestat de catre model acasa, pe cont propriu, sau intr-un studio, nu exista nici o lege impotriva activitatii de videochat, atata timp cat modelul are 18 ani impliniti si se respecta prevederile legale desfasurarii unei activitati comerciale.

ATENTIE! Plata taxelor si a impozitelor este absolut obligatorie, iar neindeplinirea acestei sarcini atrage un caracter penal al activitatii comerciale.

Acest domeniu este reglementat conform legii 196/2003, completata ulterior prin legea 496/2004.

In fapt, activitatea de videochat nu a fost niciodata ilegala, dar au existat interventii ale organelor de control in trecut in principal din cauza altor aspecte in neregula (neplata taxelor, colaborare fara forme legale, colaborarea cu minori, cupluri, etc.).

Pentru ca totul sa fie 100% legal, trebuie sa existe licente software pentru programele instalate pe calculatoarele folosite iar taxele aferente pe venitul activitatii trebuiesc platite catre stat. In cazul studiourilor nu exista o reglementare speciala din partea legii si se aplica toate normele in vigoare destinatei oricarei societati comerciale indiferent de domeniu.

Vezi care sunt riscurile meseriei de model de videochat: