Studio Videochat

Live Agency si istoria videochat-ului in Romania

Ce inseamna

Live Agency Studio

  • Locatie: Bucuresti
  • Adresa: Bulevardul Ion Mihalache Sector 1
  • Telefon: 0742 036 035
  • Email: office[@]live-agency.ro

Povestea noastra

Live Agency este unul dintre cele mai profesioniste studiouri de videochat din Romania. Acest calificativ este dat de notorietatea si imaginea studioului prezent la competitiile internationale de profil.

Creat in 2014, Live Agency a devenit in momentul de fata un studio de referinta, model pentru studiourile noi.

Calitatea si perserverenta echipei noastre a dus la cresterea constanta si la dezvoltarea noastra.

Echipa Live Agency este o echipa frumoasa, o familie daca putem spune asa. Modelele noastre se bucura de sprijinul complet din partea conducerii si a personalului formator.

Ne dedicam pentru tine! Hai in echipa Live Agency!

 

Totul despre videochat

Ce inseamna

Videochat?

Videochatul, subiect tabu sau nu, in istorie este asociat cu diverse lucruri si interpretari.

Din pacate romanii interpreteaza gresit acest subiect. Ne-am gandit sa-ti explicam ce inseamna sa faci videochat si de ce nu trebuie sa-ti faci complexe legate de acest subiect.

Conform definitiei universale videochat-ul reprezinta in sinea lui o forma de comunicare intre doua persoane prin intermediul unei camere video conectate la internet (webcam)

Videochat-ul sub forma platita care se desfasoara in studioul nostru reprezinta o discutie intre un model de videochat si clientul activ. 

Cate tipuri de videochat exista?

  • videochat non-adult;
  • videochat adult;

In cadrul studioului nostru se practica ambele tipuri de videochat.

Conform legii 196//2003 si 496/2004 aceasta meserie este legalizata iar denumirea persoanei care practica acest tip de job se numeste "model de videochat".

Videochat in Romania

Romania este o tara atractiva pentru modelele  de videochat. Existenta a multor studiouri de videochat a dus la o dezvoltare buna a acestui tip de job.

Tara noastra este in topul preferintelor la nivel international pentru practicarea acestui tip de job.

Firmele specializate, precum a noastra, recruteaza modele, le ofera traning specializat, sedinte foto, make-up si spatiu modern si luxos pentru a-si desfasura activitatea. 

Studioul nostru colaboreaza cu website-uri de profil care se afla in topurile internationale, precum LiveJasmin.

Cat se castiga?

In mediul online se vehiculeaza castiguri foarte variate. In principiu iti vom explica cat poti sa castigi daca vei lucra in studioul nostru:

  • un model incepator poate incasa la noi 75% din suma castigata (25% reprezinta taxe si investitiile noastre -  suntem transparenti);
  • un model care lucreaza de cel putin 1 an castiga peste 4000$ lunar, sunt cazuri in care un model a castigat si 12000$ intr-o singura luna;

Totul depinde de tine! 

Lux si diversitate


Live Agency promoveaza diveristatea si originalitatea! Luxul si conditiile de lucru excelente te vor face sa te simti ca o regina! 

Alege Live Agency!

INDEPLINIM VISE DEZVOLTAM CARIERE!


Hai la interiviu!