Cauti succesul? Atunci alege Live Studio!

Și asigură-te că este Live Studio. Unele studiouri de videochat din România, convinse că Live Studio este un brand puternic și căutat, au decis să folosească acest avantaj în „dezavantajul” lor. De ce? Pentru că ceea ce semeni, aia culegi. Te folosești de imaginea altora? Și alții se vor folosi de imaginea ta. Dar asta îți voi arăta în pozele de la sfârșitul acestei pagini, până atunci vreau să îți vorbesc despre Live Studio, pentru că ai ajuns unde trebuie.

Live Studio este unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din București. Noi nu ne numim așa doar din vorbe, precum o fac alții, din contră, ceilalți mari jucători din domeniul videochat ne-au intitulat așa, iar premiile câștigate de-a lungul anilor o demonstrează. Suntem atenți la detalii, pentru că nouă ne pasă. Fiecărui model ii este acordată o atenție deosebită pentru a putea atinge mai ușor succesul în acest domeniu provocator, în domeniul videochatului. Da, este un domeniu în care se muncește mult, în care se fac sacrificii, atât de către echipa din spatele modelului, cât și de către model. Dar în final succesul este sigur, iar rezultatele sunt greu de atins de alții într-o viață de muncă. Noi suntem capabili să facem minuni pentru modelele cu care lucrăm și asta am dovedit-o de multe ori deja. Îți repet, nu ne bazăm pe vorbe aici, ci doar pe rezultate, pentru că, Live Studio este despre Pasiune Pentru Performanță.

$64 762.55 Dolari USD

$ 64 762.55 DOLARI câștigați de către un model Live Studio în doar o lună… și ce lună! Nu a fost o lună normală de 30 sau 31 de zile, ci o lună de Februarie, care a avut doar 28 de zile. Unul dintre modelele videochat care colaborează cu Live Studio București a câștigat aproape $ 65 000 DOLARI, echivalentul a 280 000 LEI, un salariu mediu pe… 100 de luni sau mai bine zis 8 ani jumătate. În doar 28 de zile. Cum a reușit? Pare simplu sau imposibil. Noi am ajutat-o să iși atingă potențialul maxim … prin muncă susținută, multă muncă a echipei noastre, prin multă răbdare și prin eforturi personale deosebite. Aceste sume nu sunt obișnuite în studiourile de videochat, cred că mai degrabă prea puține se pot laudă cu performanță de mai sus, dar la noi… OHHH, hai să îți arăt mai departe…

castig videochat
venituri model live studio jasmin
venituri videochat
venituri videochat
venituri videochat
venituri videochat
venituri videochat
venituri videochat
castig videochat

Cam asta putem face pentru tine, asta înseamnă munca de echipă, a noastră împreună cu a modelului. Modelul, fără noi, nu ar fi reușit iar noi fără model nu am fi putut. Asta înseamnă o echipă funcțională. Atâta timp cât tu vrei să muncești, noi îți vom fi alături și te vom conduce către direcția bună. Acum, important este ca și tu să vrei să ai parte de succes. Nu este suficient doar să calci pragul studioului și să aștepți să treacă timpul, plictisită și posomorâtă cu ochii când la ceas, când la telefon. Nu sunt suficiente doar 2 săptămâni ca să poți vedea rezultate. Rezultatele apar după 2 sau 3 luni de muncă de echipa. În Live Studio vei avea parte de training eficient în videochat, vei avea parte de plăti mereu corecte și la timp, totul se va face legal și transparent pentru ca tu dar și noi să nu avem de suferit. Tot ceea ce trebuie să investești în această relație sunt motivația și dorința de a reuși să îți trăiești visul. Noi îți vom pune la dispoziție experiența noastră în tehnică și trainingul videochat, spațiul super amenajat cu bun gust și aparatură ultra-performanță, curățenie lună, siguranță, intimitate dar și discreție maximă. Totul rămâne între mine și tine, nu ai de ce să te temi și eu am fost cândva studentă, venită în București tocmai din Maraseni, Vaslui, femeie visatoare,care acum conduce echipa Live Studio și îți scrie aceste rânduri. Am fost pe rând model începător, model de succes, fotografă, trainer și acum manager de locație. O locație minunată pe care te invit să o descoperi.

camera luxury studio de videochat Live Studio
decoratiuni interior studio de videochat
camera studio videochat Live Studio
camera de videochat Live Studio
hol Live studio

Mai multe nu îți spun cuvintele sunt de prisos, ci doar te aștept în vizită la noi, să bem o cafea împreună și să povestim despre planurile tale dar și despre succesul tău. Mă bucur că ai ajuns aici și mă bucur că ai citit aceste rânduri. La telefonul 0740 500 090 ne poți contacta oricând sau ne poți scrie pe livechatul din partea dreapta a ecranului. Te așteptăm cu drag.

Aaa și ca să nu uit, la început ți-am promis că îți voi arăta care sunt cei care ne folosesc numele pe Google pentru a te păcăli sau pentru a atrage cu brandul nostru, cu Live Studio. Uite-i mai jos. Trist, că unii nu își pot folosi propria imagine pentru a recruta și în schimb încearcă să o folosească pe a altora, probabil se mândresc cu noi. Ha! Numai bine! Și încearcă să îi eviți.

🔥 Psst! Ceea ce oferi, aia primești. Faci reclamă pe brandul Live Studio, facem și noi pe brandul tău, nu că ne-ar ajută la ceva, dar poate așa înțelegi că suntem împreună într-o piață și un renume se construiește foarte greu. Ești de fapt unul dintre studiourile care face reclamă pe brandul Live Studio și vrei să nu mai apari în această „lista a rușinii”? Ocupă-te corect de campania ta Google Ads, găsește butonul „Fair-Play” și da un click, după care ne poți scrie pe chatul din dreapta și când vom avea timp, vom verifica și te vom scoate de aici, dacă totul a fost doar ” o greșeală ” remediată. Până atunci noi nu pierdem, noi nu furăm, doar câștigăm din a prezența modelelor adevărul gol-goluț despre ceea ce se găsește în acest domeniu minunat. Laters ❤️ !