Totul despre videochat

totul-despre-videochat
Ce este videochatul?

Videochatul este unul dintre domeniile cele mai controversate dar, totodata, si unul dintre domeniile in care se pot obtine cele mai mari sume de bani. Ce presupune videochatul? Conversatia video cu diferite persoane pe anumite subiecte. Videochatul poate fi de mai multe feluri, cele mai populare categorii fiind videochatul non-adult Premium si videochatul non-adult Freemium.

Cati bani poti face din videochat?

Asa cum spuneam, videochatul este un domeniu din care se pot face foarte multi bani. Castigurile unui model de videochat sunt influentate insa de foarte multe detalii. Cei mai importanti factori care determina castigurile unui model de videochat sunt timpul pe care acesta il petrece online, imaginea pe care o afiseaza in fata camerei, punctualitatea si dorinta de autodepasire. cat-poti-castiga-in-videochat

Sunt reale castigurile modelelor de videochat pe care le vedem pe internet?

Desi exista multe studiouri care incearca sa atraga modelele vehiculand sume uriase, nu toate studiourile de videochat se folosesc de aceasta strategie pentru a atrage atentia modelelor de videochat. 
Practic, ca model de videochat, tu iti alegi limitele. Cu cat lucrezi mai mult, te dedici acestui job, vii mereu cu ceva nou, cu atat castigurile vor fi mai mari. La inceput de drum vei castiga aproximativ 1000 de dolari lunar, iar dupa ce vei acumula experienta si cunostinte despre videochat, castigurile vor creste, ajungand chiar sa depaseasca pragul de 10.000 de dolari pe luna.
Seriozitatea si ambitia sunt factori care pot determina decisiv castigurile unui model de videochat.

Este videochatul legal?

Este o alta curiozitate pe care si-o pun majoritatea modelelor de videochat. Este videochatul un domeniu legal? Ca si domeniu, videochatul este 100% legal, insa asta nu inseamna ca toate studio-urile respecta normele legislative in vigoare. De aceea este importanta alegerea unui studio care pune accent pe acest detaliu si doreste sa ofere posibilitatea modelelor sa lucreze intr-un cadru 100% legal.
Videochatul este reglementat conform legii 196/2003, fiind completata un an mai tarziu prin legea 496/2004.

Rudele si prietenii din Romania pot afla ca fac videochat?

Confidentialitatea este unul dintre primele detalii de care se intereseaza modelele de videochat. Acestea  isi doresc sa pastreze confidential ocupatia, intocmai pentru ca multe persoane condamna aceasta industrie.
Studiourile de videochat care pun pret pe confidentialitate modelelor cu care colaboreaza, vor bloca accesul utilizatorilor din Romania pe platformele pe care activeaza. Astfel, sansele ca un model sa fie recunoscut de catre o ruda sau un prieten sunt infime. 
De asemenea, poti cere ca anumite tari sa fie blocate, astfel incat daca ai prieteni in strainatate, acestia sa nu te poata vedea. Tarile in care exista comunitati mari de Romani sunt, de regula, blocate intocmai pentru a beneficia de confidentialitate la nivel inalt.

Nuditatea este obligatorie in videochat?

Depinde ce fel de videochat practici. Asa cum spuneam si mai sus, videochatul poate fi de mai multe tipuri, printre care se regaseste videochatul non-adult Premium si cel non-adult Freemium. Astfel, daca nu esti de acord cu nuditatea in videochat, poti opta pentru stilul de lucru al Live Studio si respectiv categoria non-adult iar astfel nu vei fi nevoita sa implici nuditate in prezenta ta online.
De asemenea, nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci. Tu iti stabilesti limitele!

Se platesc taxe in videochat?

Legalitatea inseamna automat si taxe. Prin urmare, daca vei alege sa colaborezi cu un studio de videochat 100% legal, atunci este foarte probabil sa fii nevoita sa platesti mai multe taxe. De multe ori insa studiourile se ofera sa plateasca taxele in locul modelelor, motivandu-le astfel sa isi doreasca sa castige cat mai multi bani.

Care sunt cerintele necesare pentru a practica videochatul?

De regula, studiourile de videochat nu au cerinte foarte stricte pentru modelele de videochat. Limba engleza este importanta, insa nu este obligatorie, Live Studio oferind posibilitatea de a o invata complet gratuit in cadrul studioului. cel-mai-bun-model-live-studio

Stiai ca din ce in ce mai multe fete fac videochat? Afla de ce

Videochatul este totodata si unul dintre cele mai populare domenii, iar acest lucru nu ar trebui sa ne mire. Tot mai multe fete sunt atrase de domeniul videochatului intocmai datorita castigurilor mari pe care le pot obtine din acest domeniu. 
Astfel, in timp ce ofertele joburilor disponibile sunt din ce in ce mai neatragatoare, sansa de a lucra intr-un studio de videochat vine ca o solutie minunata pentru fetele care isi doresc o viata in care sa nu le lipseasca nimic, ba chiar sa isi permita orice moft.

Cum se face plata in videochat?

In Live Studio vei beneficia de un sistem de plata foarte modern dar si transparent in acelasi timp. Astfel, vei primi castigurile de doua ori pe luna, avand vizibilitate totala asupra castigurilor obtinute, iar banii ii vei primi direct pe cardul tau bancar.

Program de lucru in videochat – cum voi lucra?

Vei lucra in functie de propriile preferinte si iti vei putea alege tura de lucru cea mai avantajoasa. Poti lucra de dimineata pana la amiaza, dupa-amiaza sau chiar noaptea. Practic, alegerea iti apartine in totalitate si iti vei putea alege programul in functie de propriile preferinte. cel-mai-bun-studio-de-videochat

Experienta este necesara in videochat?

Nu. Nimeni nu s-a nascut invatat asa ca nu impunem cerinte absurde. 
Cu totii am fost la inceput de drum candva, motiv pentru care primim si modele care nu au experienta in videochat. Mai mult decat atat, trainerii nostri le vor sta la dispozitie pentru ca statutul de incepatoare sa dispara inca din primele zile, invatand tot ce trebuie sa stie despre videochat.