Angajari videochat Bucuresti


Dorim in permanenta sa ne extindem echipa de modele.
Oare, tu sa fii urmatorul model videochat de top din echipa Live Studio?

Alexandra - manager Live Studio

managera studio videochat Live Studio

Angajator de top

Cu multa munca si o insetata pasiune pentru performanta, am reusit in decursul a peste 11 ani de activitate, sa fim unul dintre cele mai bune studiouri de videochat din Bucuresti si sa fim un adevarat reper al succesului.

De ce sa lucrezi ca model de videochat?

Vreau o viata mai buna! Vreau independenta financiara! Vreau o cariera de succes! Vreau o masina noua! Vreau o casa a mea!

Daca si tu ai un astfel de plan, acum, cand citesti aceste randuri si te regasesti in cuvintele de mai sus, atunci un job videochat, alaturi de Live Studio, este ceea ce ai nevoie.


premiu angajator videochat de top

Anunt angajare videochat

Avem in plan sa adunam in familia noastra, cum spunem echipei Live Studio, persoane cu un potential fantastic, dornice sa exceleze si impreuna cu acestea, sa devenim o echipa mai mare si mai puternica.

Colectivul Live Studio este atent selectionat, tocmai din dorinta de a ne mentine standardele de calitate ridicate si pentru a nu dezechilibra armonia celorlalte modele angajate. Suntem mandri de colectivul format in cadrul acestui studio de videochat din Bucuresti , de mediul prietenos in care lucram, de conditiile foarte bune in care ne desfasuram activitatea si, mai ales, de performantele ridicate din cadrul studioului. Inca din start ne dorim sa construim succesul tau, care, de fapt, este inca o piatra la temelia unei succesului nostru.

angajari-videochat

Astfel, vrem ca tu sa castigi multi bani, dar si sa intelegi ca acest beneficiu financiar, foarte mare, obtinut in cadrul Live Studio, este de fapt o munca de echipa, in care investim cunostinte tehnice avansate, cursuri de limbi straine, cursuri de psihologie, echipamente performante si, nu in ultimul rand, reclama platita, respectiv promovare pe cele mai profitabile platforme internationale.

Intotdeauna ne-am dovedit meritul de a fi printre liderii pietii de angajari in domeniul videochatului, aducand un aport considerabil industriei, dar si pastrand o linie de business bazata pe o strategie de termen lung.

Vechimea noastra pe piata dovedeste faptul ca avem un trecut curat, un istoric remarcabil al performantei si o sfera legala a desfasurarii activitatii.

Accesand legaturile de mai jos poti vedea anunturile active din sectiunea de angajari videochat .

Angajam

Modele de videochat

Oferta de angajare

- castiguri mult peste medie; - bonusuri substantiale;

Oferta

Angajam

Traineri

Oferta de angajare

- pachet salarial atractiv; - bonusuri de performanta;

Oferta

Angajam

Suport tehnic

Oferta de angajare

- posibilitati reale de avansare; - pachet salarial atractiv;

Oferta

CERINTE Pentru ANGAJARI Videochat


Iti doresti sa faci parte din echipa noastra? Inainte de a lua legatura cu noi, afla ce conditii va trebuie sa indeplinesti.
Acestea sunt simple, insa foarte importante pentru noi, astfel incat le acordam o atentie deosebita:

 1. Sa ai minim 18 ani
 2. Sa cunosti limba romana corect si gramatical
 3. Sa cunosti cel putin o limba straina de circulatie internationala.  Poti verifica aici nivelul tau de competenta lingvistica.
 4. Sa fii o persoana civilizata, fara vicii care ar dauna unui colectiv
 5. Sa ai rabdare si sa intelegi ca succesul se construieste si nu vine pe fuga
 6. Sa ai un limbaj si o atitudine placuta
 7. Sa fii ambitioasa din punct de vedere financiar
 8. Sa ai un aspect fizic ingrijit
 9. Sa fii o persoana deschisa si sociabila
 10. Sa iti doresti sa excelezi profesional

Dupa cum ai observat, nu punem accent pe experienta ta anterioara, insa ne dorim sa fii o persoana ambitioasa, care isi doreste sa se dezvolte pe plan profesional, alaturi de care sa avem o colaborare lunga si de succes. Daca acest lucru iti doresti si tu, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai un pic de curaj si sa-ti oferi o sansa. Sansa de a castiga!

Beneficii ale angajari in videochat

 • PROFESIONALISM SI SERIOZITATE

Nevoia de a supravietui intr-o piata mereu in schimbare si unde tot ce este nou astazi, maine este depasit, ne-a facut sa devenim profesionisti si sa cunoastem totul despre videochat. Acestea, completate de respect, plati corecte si la timp, fair-play si devotament fata de munca, ne-au adus unde suntem astazi, respectiv in fata ta si randul celor mai de succes studiouri de videochat.

 • SALARIU GARANTAT SAU BONUS. VREI?

Noi chiar iti oferim, nu doar promitem! In urma colaborarii tale cu Live Studio vei primi un salariu garantat de pana la 900 $, pe o perioada de 3 luni. Asta ar insemna un venit de cel putin 2 700 $ garantat! Esti serioasa si devotata Live Studio? Noi te vom rasplati pe masura.

 • CONCURSURI CU PREMII CONSISTENTE

Ti-ar surade sa castigi un telefon, o vacanta intr-un loc exotic sau chiar o masina? Noi iti oferim aceasta sansa! Live Studio organizeaza, in mod periodic, tot felul de concursuri cu premii consistente. Spre deosebire de alte studiouri, in care anumite modele sunt privilegiate, aici fiecare persoana are sanse egale si poate castiga!

 • TEAMBUILDING SI SOCIALIZARE

Live Studio organizeaza ocazional petreceri, iesiri in aer liber, fie la mare, fie la munte, in functie de sezon.
Ne place sa fim aproape de modelele noastre si sa le rasplatim fidelitatea. De aceea, Live Studio nu scapa nici o ocazie de a petrece alaturi de modelele sale. Este un bun prilej si un loc deosebit, in care poti sa legi prietenii adevarate. Acest lucru iti poate schimba mult in bine viata personala! Hai la noi!

Iti doresti un job ca model de videochat?

Doresti sa afli anumite detalii care sunt importante pentru tine si nu le-ai regasit pe pagina noastra de angajari videochat?

Contacteaza-ne acum!