DESPRE VIDEOCHAT

CE ESTE VIDEOCHATUL?


Oamenii au cunoscut mereu nevoie de a socializa, iar odata cu avansul tehnologic si dezvoltarea mediului online, tot mai multe persoane isi doresc sa interactioneze in spatiul virtual. Aceasta forma de comunicare, cu ajutorul unui computer conectat la internet si o camera video performanta, se mai numeste si videochat.


model videochat in conversatie

Domeniul acesta este, in prezent, unul dezvoltat la nivel international, in care vei intalni persoane din diferite tari si vei putea aborda tot felul de teme de discutii. Tot acest proces se desfasoara pe diverse site-uri de specialitate, iar in cadrul acestora persoanele interactioneaza in mod liber, dar contra unei sume de bani. Castigurile unui model de videochat depind foarte mult de imaginea pe care o transmite si de numarul de admiratori ce se bucura de o conversatie cu ea.

Este important sa intelegi faptul ca in videochat exista doua sectiuni:

  • Continut non-adult Premium;
  • Continut non-adult Freemium;
Sectiunea non-adult Premium

Esti o fire mai introvertita, timida si care isi doreste sa abordeze doar subiecte de discutii cu un caracter non-erotic? Atunci aceasta sectiune a videochatului este una care ti se va potrivi. In general, aceasta parte a videochatului este una in care vei discuta despre diverse teme din fashion, viata personala, politica, precum si multe alte subiecte.

Sectiunea non-adult poate fi un important punct de plecare pentru tine daca iti doresti sa faci o cariera in videochat fiindca vei invata notiunile de baza, te vei familiariza cu diversii termeni si vei reusi sa devii mai extrovertita.

De asemenea, in cadrul acestei categorii nu este necesara experienta, dar e nevoie sa ai un nivel al limbii engleza mai avansat, sa stapanesti arta conversatiei si mai ales sa reusesti sa te faci placuta.

Sectiunea non-adult Freemium

Categoria non-adult Freemium a videchatului este cea in care se regasesc castigurile cele mai mari. Aceasta este una in care exista o libertate mare de exprimare, se abordeaza foarte multe teme cu caracter divers, iar imaginatia si creativitatea ating un nivel foarte ridicat.

Cu toate acestea, in orice moment vei putea sa actionezi exact asa cum iti doresti. Vei putea selecta cu cine iti doresti sa comunici, vei face doar ceea ce iti doresti cu adevarat, iar daca vei stapani tehnicile de comunicare vei putea impinge orice discutie catre directiile care te intereseaza.

Principalele aspecte importante pentru aceasta sectiune sunt cele ce tin de spontaneitate, interactiune, inteligenta si implicit, o imagine cat mai ingrijita a modelului. Admiratorii isi vor dori sa cunoasca o persoana deschisa, cu care sa impartaseasca momente si idei placute, iar intr-un final sa se relaxeze, sa se simta bine si sa revina atunci cand isi doresc sa retraiasca experienta.

Din acest motiv, videochatul non-adult Freemium este o zona mult mai profesionista, in care sunt foarte multe detalii importante de luat in seama, dar si castigurile sunt pe masura. Practic, incasarile unui model sunt direct proportionale cu durata conversatiilor.

Acestea sunt, pe scurt, cele mai imporante aspecte pe care trebuie sa le stii referitor la videochat. Este o activitate in care pasiunea se imbina intr-un mod cat mai armonios cu performanta, idee in jurul careia s-a dezvoltat si Live Studio!

Esti curioasa de potentialul tau de castig?


Calculeaza castigul tau in functie de cate ore iti doresti sa lucrezi.


Acest program de lucru iti va aduce un castig de minim $ pe luna.

Vreau sa devin model