Salariu garantat


ASA ARATA PORTOFELUL TAU LA FINELE LUNII?

Iti este greu sa renunti la actualul tau loc de munca pentru ca nu ai garantia unui salariu? Live Studio intelege pe deplin acest aspect si faptul ca poate fi descurajant sa parasesti un job cu un venit modest dar stabil.

Acesta este motivul pentru care suntem alaturi de tine, draga mea, si te sprijinim financiar. Ne dorim sa fii linistita si sa pornesti cu incredere pe un drum ce-ti poate schimba spectaculos viata.

La inceputul colaborarii tale cu Live Studio vei avea parte de un salariu garantat in primele 2 perioade, ceea ce reprezinta un procent de 75% din castigurile pe care le vei incasa. Asta inseamna ca vei putea sa castigi mult mai mult, depinde doar de daruirea, atitudinea si seriozitatea de care vei da dovada.

Singura limita este cea pe care ti-o impui!

Vei invata cu timpul ca modelele noastre nu cunosc limite, iar sumele de bani ce pot fi castigate sunt deosebit de mari, totul depinzand de vointa si determinarea pe care o vei avea.

Pentru a te bucura de aceasta sustinere financiara, va trebui, totusi, sa respecti cateva reguli.

Ne dorim sa te sustinem si sa te incurajam la inceput de drum, insa va trebui sa dai dovada de profesionalism, sa acorzi respectul cuvenit colegelor tale, sa fii punctuala si sa iti doresti sa progresezi. Cu alte cuvinte, va trebuie sa iti doresti sa faci performanta si nimic mai mult.

Noi, cei din colectivul Live Studio, ne consideram o adevarata familie si, din momentul in care vom incepe colaborarea, vei deveni parte din familie si astfel iti vom oferi un adevarat sprijin!


Vezi ce bonusuri ti-am pregatit!