Top 20 pareri despre Live Studio

20

Le-am rugat pe cateva din modele de top ale studio-ului nostru sa iti impartaseasca experienta lor!

Toate aceste pareri ale modelelor Live Studio sunt 100% reale, insa pentru ca noi ne dorim sa pastram confidentialitatea modelelor noastre si tinem foarte mult la acest aspect trebuie sa stii ca pozele sunt doar cu titlu de prezentare!

Insa daca doresti sa te convingi ca aceste pareri sunt 100% reale vei putea sta de vorba cu ele dupa ce vei incepe colaborarea cu studioul nostru!

20 motive sa alegi Studio-ul

Ruxandra-model-live-studio-bucuresti

Ruxandra

Videochatul a însemnat pentru mine o portiță de scăpare, o portiță de scăpare dintr-o lume anostă, dintr-o lume care nu-mi oferea nici măcar strictul necesar, dintr-o lume care mă critica și mă judeca mereu. Când m-am angajat ca model de videochat, viața mea nu era tocmai roz ca să spun așa. Treceam printr-o perioadă mai complicată și mai grea, cum avem cu toții perioade în viață de altfel.

Ideea de a mă angaja ca model la un studio de videochat de top, cum e Live Studio, a apărut așa de nicăieri parcă. Imediat am sunat ți am și fost chemată să particip la un interviu. Alexandra se comportă foarte frumos cu noi și asta mă face să nu-mi doresc niciodată să plec de aici. Videochatul e jobul meu de vis, un job care m-a ajutat atunci când am avut nevoie și m-a făcut să privesc altfel lumea.

Madalina-model-live-studio

Madalina

Live Studio este mai mult decât un simplu studio de videochat, Live Studio reprezintă pentru mine și o familie. E un loc unde merg cu drag și nu mă simt de parcă aș merge la muncă, ci mă simt de parcă aș merge acasă.

Toate colegele suntem foarte bune prietene și ne simțim foarte bine în colectiv. Ne împăcăm bine una cu alta și discutăm cu managera toate problemele pe care le avem. Dacă o dată nu am putut ajunge la muncă din pricina unor probleme personale nu ne-a criticat și certat nimeni și am fost mai mereu înțelese. Live Studio mă face să merg cu drag și cu tragere de inimă la muncă și astfel mă motivează să dau tot ce am mai bun și să fac performanțe.

Aniela-model-live-studio

Aniela

De când lucrez ca model de videochat pot să-mi permit orice. Dacă mai înainte doar visam la mașină, la propriul meu apartament și la haine și pantofi de calitate, acum le am pe toate.

În România salariile nu sunt prea mari, de aceea am ales să lucrez în alt domeniu. Un domeniu care să-mi permită să mă dezvolt și să câștig și sume însemnate de bani. Videochatul îmi oferă un salariu mai mult decât mulțumitor, videochatul îmi oferă un salariu motivant și mă face să fiu mândră de mine că am luat decizia asta! Le sfătuiesc pe toate tinerele dornice de un salariu mare să aleagă Live Studio!

Afla cat poti castiga din videochat

Salariu Garantat

Lidia-model-live-studio

Lidia

Am mai lucrat într-un studio de videochat și înainte și pot spune că nu se compară nici pe departe cu Live Studio. Începând de la condiții, și până la personal, Live Studio este cu mult superior față de majoritatea studiourilor din ziua de azi.

Ca model, nu mi-a lipsit niciodată nimic. Totdeauna am beneficiat de tot ajutorul de care am avut nevoie, atât pe partea tehnică cât și pe partea personală. Indiferent de ce probleme am avut, am fost înțeleasă și acceptată cu bune și cu rele.

Dacă ar fi să pot alege din nou, cu siguranță aș lua aceeași decizie de 1000 de ori. Live studio nu numai că mi-a schimbat viața, dar mi-a schimbat și perspectiva și pentru asta sunt recunoscătoare!

Flavia-model-live-studio-

Flavia

Recomand Live Studio din tot sufletul! Nu numai că este un loc drag unde toți suntem ca o familie, dar și condițiile de care avem parte sunt excepționale. Tehnologie de ultimă generație cât și personal specializat să ne ofere ajutor în cazul în care ceva nu mai funcționează cum trebuie. Luxul și confortul sunt de nota 10, Condițiile în care ne desfășurăm activitatea sunt ireproșabile, iar angajații de aici sunt oameni în care poți avea încredere.

Pentru toate tinerele care vor să încerce o carieră în acest domeniu, le recomand cu încredere Live Studio. Nu degeaba este printre cele mai bune studiouri de videochat din capitală! Își merită pe deplin această laudă!

Live Studio in imagini

Galerie Foto

Camelia-model-live-studio

Camelia

Cine zice că dacă provenim din familii cu situatii financiare bune nu trebuie să muncim? Cine zice că primim totul de-a gata? Familia mi-a permis orice, însă am vrut să fiu independentă financiar, și am vrut să mă angajez într-un domeniu din care să câștig destul de mult.

Majoritatea joburilor nu-mi ofereau un salariu mulțumitor și am refuzat să mă angajez la firma familiei mele. Nu voiam să aud comentarii cum că sunt acolo doar pentru că e afacerea familiei și așa mai departe.

Așa că, m-am angajat la un studio de videochat Live Studio. Sunt mândră de alegerea mea și de cariera pe care mi-am făcut-o și mai ales că am reușit să le demonstrez părinților mei că pot să câștig bani și singură și nu am nevoie de ajutorul lor!

Dida-model-live-studio

Dida

Videochatul nu reprezintă pentru mine un simplu job care necesită să merg la serviciu zi de zi. Niciodată nu m-am simțit că merg la serviciu, mai ales într-un colectiv așa de plăcut.

Mi-e mai mare dragul să merg zilnic, să râd cu colegele și prietenele mele și să petrecem clipe frumoase. Aud la alți oameni cum că au joburi foarte stresante și vin acasă cu bătăi de cap și urăsc să meargă la muncă.

Mie nu mi s-a întâmplat niciodată să simt așa ceva. Live Studio m-a făcut să-mi placă să merg la serviciu, m-a făcut să merg cu drag și să am rezultate pe măsură. Dacă faci un lucru ce-ți face plăcere, rezultatele nu vor întârzia să apară!

Iolanda-model-live-studio

Iolanda

De ce am ales Live Studio? Pentru că, după părerea mea, este cel mai bun studio de videochat din capitală.

Când am ales să lucrez aici, am știut asta. Încă după prima vizită pe care am făcut-o când am venit la interviu, am știut că Live Studio este un studio excepțional.

Pe lângă faptul că managera este o persoană foarte prietenoasă, colectivul întreg e prietenos și amabil și te ajută indiferent de ce probleme ai. De lux și condiții... nici nu mai zic! Jos pălăria!

Live Studio a investit într-adevăr foarte mult ca să ajungă la aceste standarde și își merită pe deplin titlul de cel mai bun studio de videochat!

Sustinere pentru castiguri fabuloase

Promovarea modelelor

Genoveva-model-live-studio

Genoveva

Nota 10 pentru Live Studio! Efectiv nu am ce să reproșez, nu am de ce să mă plâng! Lucrez aici de 2 ani și sunt mai mult decât mulțumită!

Pe lângă faptul că mi-am îndeplinit toate visele și mi-am cumpărat tot ce-mi doream, videochatul mi-a oferit și o perspectivă diferită asupra lumii, asupra oamenilor în general. Nu m-am dezvoltat numai pe plan material, m-am dezvoltat și pe plan personal.

Am participat la cursuri de îmbunătățire a capacităților de limbă engleză și am învățat cum să socializez și să mă comport cu oamenii. Meseriile acestea în care lucrezi cu oamenii nu sunt tocmai ușoare, iar videochatul mi-a demonstrat cât de multe pot să învăț și dintr-un astfel de domeniu.

Nina-model-live-studio

Nina

Multă lume mă tot întreabă de ce am ales să practic această meserie? De ce am ales să practic videochatul?

Sinceră să fiu, prima dată când am aplicat pentru acest job nu eram prea sigură pe mine, însă primul contact cu studioul la interviu m-a făcut să-mi schimb total părerea.

Când am văzut ce mediu liniștit și prietenos și lipsit de stres era, mi-am zis că trebuie să lucrez aici. Managera a fost foarte înțelegătoare cu mine și cu faptul că nu aveam experiență așa că m-a susținut și m-a învățat. Dacă toate locurile de muncă ar fi atât de plăcute, lumea ar fi un loc mai bun!

Primul pas spre o cariera de succes

Interviu Online

ozana-model-live-studio

Ozana

Niciodată nu am vrut să fiu genul de om care merge la serviciu de nevoie, care merge doar pentru că are nevoie de bani și atât.

Niciodată nu mi-a plăcut când îmi auzeam prietenele că spuneau că la muncă la ele e multă bătaie de cap și mult stres. Am vrut să am o meserie care să-mi placă și astfel să o fac cu drag și nu de nevoie.

Live Studio mi-a arătat că se poate, mi-a arătat că putem îmbina utilul cu plăcutul, că pot avea un job plăcut și în același timp și bine plătit. Așa că, pentru toate fetele ce vor să încerce ceva nou, să apeleze cu încredere Live Studio!

Lorena-model-live-studio

Lorena

Toată lumea știe lucrul că e imposibil să faci un job care să-ți placă, și în același timp să fie și plătit bine.

Cel puțin de mică m-am tot lovit de ideea asta și începusem la un moment dat să mă obișnuiesc cu ea. Până când am crescut, m-am angajat la studioul Live Studio și am văzut că lucrurile stau total diferit.

Îmi palce ce fac si fac cu drag, asta m-a făcut să am performanțe însemnate în acest domeniu. Am câștigat numeroase premii de când lucrez aici ca model și sunt mândră de mine. Bineînțeles, nu aș fi ajuns aici fără ajutorul lor!

Gianina-model-live-studio

Gianina

De când fac videochat viața mea s-a schimbat complet. Live Studio mi-a deschis porți pe care le-am crezut închise pentru veșnicie.

Când m-am angajat la Live Studio viața mea nu era tocmai roz, însă salariul motivant primit de la ei m-a ajutat să depășesc multe obstacole. Oamenii de aici m-au ajutat și m-au îmbărbătat și am trecut cu bine peste.

Nu mi-a fost ușor, dar fără Live Studio nu știu dacă aș fi reușit.

Amena-model-live-studio

Amena

Live Studio e un studio excepțional! Nu o să regret niciodată că am ales să mă angajez aici.

Încă din prima zi am fost mulțumită de condiții și de seriozitatea persoanelor de aici. Salariul a venit mereu la timp și mereu suma potrivită, niciodată nu au existat neînţelegeri în privința asta. E un mediu foarte profesional și serios, lucru pe care eu îl apreciez extrem de mult.

Live Studio e un studio de videochat de top și susțin cu tărie afirmația asta. Luxul și condițiile oferite modelelor sunt de nota 10. Orice fată e binevenită indiferent dacă are sau nu experiență pentru că în fond, totul se învață după cum zicea și managera.

Luiza-model-videochat-live-studio

Luiza

Live Studio este un studio de 5 stele. Fără el nu știu ce aș fi fost astăzi. M-am angajat aici prima dată de nevoie, dar după am văzut ce mediu plăcut e și cât de mult pot să câștig.

Am numeroase premii deja și îi fac mândri pe cei de la studio. Îmi place ca în orice domeniu profesez, să fac performanțe și așa am făcut și aici. Le recomand tuturor fetelor ce-și doresc un job în acest domeniu să vină aici.

Nu contează experiența, pentru că cei de aici oricum îți vor oferi tot sprijinul de care ai nevoie. Așa că nu mai sta pe gânduri și ia cea mai bună decizie de până acum!

Si tu poti fi un model de top

Afla Cum Devii Model Live Studio

Anda-model-live-studio-videochat

Anda

Unde mergeam auzeam mereu afirmația „Nu ai experiență!”, la un moment dat mă plictisisem și să mai merg la interviuri.

Angajatorii luau de fiecare dată persoanele cu experiență și eu eram din ce în ce mai dezamăgită și-mi spuneam că eu nu o să găsesc niciodată nimic bun ca să-mi pot face și eu un rost în viață.

Mi se pare imposibil să te naști atotștiutor și angajatorii au continuu pretenția asta. Nu și la Live Studio.

M-am dus la interviu foarte dezamăgită și aproape sigură că mă voi lovi de același zid. Însă mare mi-a fost mirarea când am văzut că experiența nu contează și am luat parte la cursuri de formare. Nu întâlnești așa ceva la fiecare job și pentru asta îi sunt recunoscătoare acestui studio.

Anastasia-model-videochat-live-studio

Anastasia

De ce am ales să fac videochat?

Mă tot întreabă toată lumea. Și eu le răspund simplu: că atunci când lucrezi într-un studio ca Live Studio, unde ai toate condițiile de care ai nevoie și mai ai și un salariu motivant, atunci poți spune că ai tot ce-ți dorești.

De mult mi-am dorit să lucrez ca model de videochat, însă lumea mă descuraja și-mi spunea că nu e de mine și mai bine să mă orientez spre altceva.

Într-o zi mi-am făcut curajul și am venit la interviu! De atunci viața mea s-a schimbat în bine și mulțumesc pe această cale tuturor oamenilor care m-au sprijinit.

Sara-model-live-studio-bucuresti

Sara

Sincer să spun, lucrurile care m-au impresionat cel mai mult în Live Studio a fost calitatea oamenilor și condițiile de care avem noi, modelele, parte.

Dacă ar fi să fac o comparație cu luxul din studio, aș putea spune că e similar hotelelor de 5 stele. Tehnologia este cea mai avansată, iar oamenii sunt prieteni cu toții și se sprijină reciproc.

Lucrez deja aici de 2 ani și nu vreau să plec prea curând pentru că Live Studio îmi oferă tot ce îmi doresc: bani, dezvoltare personală și un mediu liniștit în care să lucrez cu drag.

Dacă citești asta și ți-a trecut vreodată prin gând să fii model de videochat, atunci vino și alătură-te nouă!

Castiga peste 5000$ lunar

Vreau Sa Devin Model

Paula-model-videochat-live-studio

Paula

Live Studio este cel mai luxos studio din capitală.

Condițiile în care ne desfășurăm activitatea sunt impecabile și ireproșabile. Se vede că s-a investit mult în acest lucru și pentru asta echipa are toată aprecierea mea.

Îmi place mult să lucrez aici, o fac cu drag și oamenii de aici sunt foarte de treabă. Nu m-aș vedea lucrând în altă parte, deja m-am obișnuit cu mediul de aici, cu condițiile, cu salariul și sunt pe deplin mulțumită de toate. Am început să câștig și premii la concursurile de specialitate, dovadă că ce fac, fac cu drag și că eforturile mele sunt apreciate pe măsură.

Narcisa-model-videochat-live-studio-bucuresti

Narcisa

Îmi place foarte mult să lucrez aici. Personalul, colegele, managera, toți s-au comportat foarte frumos cu mine încă de când am venit. Să nu mai vorbesc de salariul mare și mereu pus la timp.

Mi-e mai mare dragul să vin la muncă în fiecare zi. Condițiile de care avem parte sunt excepționale. Un alt lucru pe care îl apreciez destul de mult e că luăm permanent parte la diverse cursuri și seminarii de pregătire, pentru a deveni mai bune și pentru a avea câștiguri mai mari. Sunt mulțumită de tot și nu cred că mi-aș putea dori ceva mai mult de atât!